TRANSPORTUL ȘI LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru procedurile de expediere și livrare specifice a produsului, consultați zona SERVICIU CLIENTI. Citiți cu atenție aceste secțiuni. Informațiile furnizate în aceste secțiuni fac parte integrantă din acești Termeni și Condiții de vânzare și, în consecință, vor fi considerate ca fiind pe deplin citite și acceptate de dvs. în momentul trimiterii formularului de comandă.

LIVRARE

Informații despre transport
Comenzile Ginissima sunt livrate de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00. Deoarece fiecare comandă este unică, costurile de transport pot varia în funcție de mărimea, greutatea și destinația articolelor alese.

Toate opțiunile de livrare relevante disponibile pentru comanda dvs. și destinația dvs. vor fi afișate inainte de a finaliza comanda in cosul dvs de cumparaturi.

Timpi de livrare si transport:

DHL STANDARD: cea mai mare parte a livrării în Europa în termen de 2-4 zile după ce încălțămintea dvs. este produsă de noi (până la 8-10 zile lucrătoare)
GLS STANDARD: disponibil numai în România: livrare în termen de 2-4 zile după producție (până la 8-10 zile lucrătoare)
Rețineți că timpii noștri de expediere trebuie utilizați doar ca ghid și se bazează pe timpul expedierii. Ginissima nu poate să-și asume responsabilitatea pentru neaprobarea platilor efectuate de dvs ce poate intarzia preluarea comenzii dvs, deși vom încerca să minimalizăm eventualele întârzieri potențiale.